MjuzNews i Kc GRAD vas pozivaju na prvi veliki beogradski koncert mladog kantautora i producenta Luke Black koji je u protekle dve godine kao jedan od najaktivnijih predstavnika svoje generacije stekao status pravog osveženja na domaćoj pop sceni.
Luka Ivanović, poznatiji po svom umetničkom imenu Luke Black, je početkom 2015. godine postao prvi solo artist iz Srbije kog je potpisala najveća izdavačka kuća na svetu, Universal Music Group. Nakon toga je ušao u uži izbor izvođača koji će predstavljati Srbiju na Evroviziji 2016. godine. Prošlo leto je proveo na prvoj međunarodnoj turneji i to u Kini, u kojoj je priredio tri rasprodata koncerta u Šangaju, Pekingu i Huangžou. Godinu je zaokružio objavljivanjem Demons Remix EP-ja i turnejom po Italiji i San Marinu. Luka je ove godine dva puta nastupao u Berlinu od kojih prvi put u okviru Berlin Alternative Fashion Week-a na modnoj reviji Ivane Pilje u čuvenom Berghainu.

15. jula se u Kulturnom centru GRAD održava prvi veliki Lukin koncert u Beogradu. Nakon uspeha u svetu i regionu, mlada pop zvezda će po prvi put u Beogradu uživo predstaviti nove pesme među kojima je i „Walpurgis Night“, pesma inspirisana noćnim životom Beograda. Očekujemo i izvedbe hitova kao što su „Demons“, „Holding On To Love“, „Seek & Hide“ i „D-Generation“.
Muzički program počinje već od 20h kada će nas na matineu zagrevati gosti iznenađenja. Pred sam koncert će nastupati Tropikal Disko i Vasso. Nakon koncerta se žurka nastavlja uz MjuzNews DJ-eve Vojkana Bećira i Bagiru, dok će Luka biti dostupan fanovima za potpisivanje diskova i upoznavanje.
KARTE: 300 rsd
Pratite Luku na Fejsbuku, Tviteru i Instagramu (@lukeblackmusic), pogledajte spotove na Luke Black VEVO kanalu. Ovaj događaj je prilika da proslavimo i lansiranje Lukinog novog vebsajta www.lukeblackmusic.com.
Čitajte MjuzNews: mjuznews.com FB/IG @mjuznews

Address: Braće Krsmanović 4, 11000 Belgrade, Serbia
Info Event: 3 - 11:00 PM / 15-Jul-2017
Share:
Buy Ticket

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*